Πως μπορώ να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

  • 1 | Μέσω του site: βρίσκεις το προϊόν που θέλεις, πατάς την επιλογή «Προσθήκη στο καλάθι» και ακολουθείς τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου.

  • 2 | Τηλεφωνικά: καλώντας μας από σταθερό στο 801 11 81720  ή από κινητό στο 224 10 81700 (αστική χρέωση) από Δευτέρα έως Σάββατο 9.00πμ-19.00μμ.

  • 3 | Από το πλησιέστερο φαρμακείο: Δες τα όλα και βρες το κοντινό σου!

 

Πως μπορώ να πραγματοποιήσω την πληρωμή για κάποια παραγγελία μου;

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόποι Πληρωμής.

 

Είναι όλα τα προϊόντα άμεσα διαθέσιμα;

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα aegeanpharmacy.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια τα προϊόντα του να είναι όλα άμεσα διαθέσιμα. Σε περίπτωση εξαντλήσεως κάποιου κωδικού, το τμήμα παραγγελιών του aegeanpharmacy.gr θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας και θα σας ενημερώσει για  τον ακριβή χρόνο παραλαβής των προϊόντων σας. 

 

Πόσος χρόνος απαιτείται για να παραλάβω την παραγγελία μου;

Οι αποστολές των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα γίνονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραγγελίας, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί έως της 15:00 και τα προϊόντα είναι όλα διαθέσιμα στο φαρμακείο. Η πρώτη εργάσιμη θεωρείται η ημέρα αποστολής (δηλ. Η επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας).

 

Για παραγγελίες εντός της πόλης της Ρόδου υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης κατόπιν τηλεφωνικής συνεvνόησης. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες και έξοδα αποστολής επισκεφτείτε τη σελίδα μας "Αποστολή Προιόντων"

 

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά.

 

Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

Φυσικά και μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που έχετε αγοράσει από το aegeanpharmacy.gr. To aegeanpharmacy.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει, είτε γιατί εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα είτε γιατί απλά αλλάξατε γνώμη. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους στη σελίδα μας Πολιτική Επιστροφών.

 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου:

από σταθερό: 801 11 81720
από κινητό:   224 10 81700

μέσω email: info@aegeanpharmacy.gr

 

Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα aegeanpharmacy.gr θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του εμπιστευτική και απόρρητη και γι αυτό δεσμεύεται ρητά για τη μη δημοσιοποίηση, ανταλλαγή, πώληση ή αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων και στοιχείων των πελατών του.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας Όροι Χρήσης.


Δεν υπάρχουν προϊόντα

To be determined Μεταφορικά
0,00 € Σύνολο

Ολοκλήρωση Αγορών