Πολιτική Επιστροφών

To aegeanpharmacy.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει, είτε γιατί εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα είτε γιατί απλά αλλάξατε γνώμη.

Ληγμένο προϊόν

Το aegeanpharmacy.gr πραγματοποιεί όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας, αν παρ' όλα αυτά η ημερομηνία λήξης προϊόντος έχει παρέλθει σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

Λάθος προϊόν

Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος προϊόν με υπαιτιότητα του aegeanpharmacy.gr  σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος. Σε περίπτωση, που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος το aegeanpharmacy.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίας αξίας διαφορετικά να προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Πρόβλημα στο προϊόν

Στην περίπτωση κατά την οποία εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα (λειτουργίας ή ποιότητας) στο προϊόν και εφόσον αυτό καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρεία του προϊόντος.

Αλλαγή γνώμης

Εάν απλά αλλάξατε γνώμη για το προϊόν το οποίο έχετε παραλάβει και εφόσον δεν έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

Προϋποθέσεις Επιστροφών

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής. 

Τρόποι Επιστροφών

Αφού προηγουμένως έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα  επιστροφών του aegeanpharmacy.gr συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με το προϊόν με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών του φαρμακείου μας. 

Ακυρώσεις Παραγγελιών

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να ακυρώσετε χωρίς καμία επιβάρυνση την παραγγελία σας με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.


Δεν υπάρχουν προϊόντα

To be determined Μεταφορικά
0,00 € Σύνολο

Ολοκλήρωση Αγορών