Αποστολή Προϊόντων

Αποστολές Εσωτερικού

Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραγγελiας, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί έως τις 15:00. Για αγορές άνω των 39€ η αποστολή είναι δωρεάν.

  • ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα και είναι ΔΩΡΕΑΝ

Σε περίπτωση αντικαταβολής η χρέωση ανέρχεται στα 2,10€.

  • ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα και η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,00€ μέχρι τα 2kg βάρους (για κάθε επιπλέον kg η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€).

Για προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο φυσικό κατάστημα, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Για παράδοση προς νησιωτικούς προορισμούς και απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολές Εξωτερικού

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας εφόσον αυτή έχει πραγματοποιηθεί έως τις 15:00.

  • ΚΥΠΡΟΣ

Η παράδοση γίνεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες και η χρέωση ανέρχεται σε 15€ ανά αποστολή μέχρι τα 2kg βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό έως τα 10kg, η χρέωση ανέρχεται σε 5€. Για κάθε επιπλέον kg άνω των 10kg η χρέωση ανέρχεται σε 3,50€

  • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Η χρέωση ανέρχεται στα 15€ ανά αποστολή μέχρι τα 2kg βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό έως τα 10kg, η χρέωση ανέρχεται σε 5€. Για κάθε επιπλέον kg άνω των 10kg η χρέωση ανέρχεται σε 3,50€

 

Τα προϊόντα ψυγείου δεν αποστέλλονται εκτός της πόλης της Ρόδου.

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.


Δεν υπάρχουν προϊόντα

To be determined Μεταφορικά
0,00 € Σύνολο

Ολοκλήρωση Αγορών